Tým je kompletní, urbiq míří do roku 2023 ve třech!

Je nejvyšší čas, abychom vám představili členy našeho týmu, který se pomalu ale jistě rozrůstá. Začtěte se a zjistěte, jaké jsou naše profesní zájmy i jak rádi trávíme volný čas. 

🔸 Kačka je původně architektka a urbanistka, která se postupně transformovala v datovou analytičku/architektku a vývojářku BI nástrojů. V rámci platformy 4ct zpracovává ekonomická posouzení územního rozvoje, pro jejichž jednodušší komunikování vytváří interaktivní aplikace. Ráda přemýšlí komplexně, hodně jí zajímá udržitelnost a její použití v praxi, zejména v urbanismu a plánování.Jinak je nadšenou mámou dvou malých neposedů a tak jí můžete často najít na hřišti nebo v parku, jak si hraje (někdy ještě horlivěji než její děti).

🔸 Tomáš je datový inženýr v bance, kde se stará o datový sklad. Když se zrovna netoulá skladem, zajímá se o problematiku efektivního využívání dat ve veřejném sektoru. A jelikož má rád výzvy, připojil se koncem roku 2022 do urbiq týmu, kde se bude starat o vývoj produktu a tech stack management. Svou profesní cestu směřoval z oboru územního plánování přes analýzu prostorových dat (geoinformatika) až k ryze techničtějším a obecnějším disciplínám jako jsou správa dat a cloudů. Občas už je toho modrého světla z monitoru i na Tomáše moc, tak se toulá v lesích a na horách, u řek a rybníků nebo si zahraje s chutí deskovou hru.

🔸 Markéta se věnuje online marketingu a její vášní jsou jazyky a literatura. Vystudovala Čínská studia a v současnosti pracuje pro nakladatelství zaměřující se na knihy o přírodě a udržitelnosti. Téma udržitelnosti je jí velmi blízké a proto jakmile dostala možnost zapojit se do projektu urbiq, okamžitě souhlasila. S Kačkou ji totiž kromě dlouholetého přátelství pojí také touha pomoci naší společnosti posunout se směrem k zelenější budoucnosti. Když zrovna nepřipravuje příspěvky na sociální sítě či nový newsletter, ráda se začte do asijské literatury nebo se vydá nabít energii do přírody.

Doufáme, že jste se o nás dozvěděli něco zajímavého. Pokud byste se s námi chtěli sejít osobně, určitě se nám ozvěte. Rádi s vámi zajdeme na kávu či oběd, při které můžeme probrat pracovní i nepracovní záležitosti. Budeme se těšit! 😊

Kačka, Tomáš a Markéta